Ilpo Tiihonen muistoissamme

Kullervo-kuoro on esittänyt lukuisia Ilpo Tiihosen runoihin taiteellisen johtajamme Heikki Valpolan säveltämiä kuoroteoksia. Leif Laaksosen ottamassa kuvassa Ilpo itsekin on mukana kuoron 70-vuotisjuhlissa.
Muistamme äkillisesti menehtynyttä Ilpoa lämmöllä sekä kiitollisuudella ja otamme osaa omaisten suruun.

Liity Kullervo-kuoron kannatusjäseneksi! Kuoromme korkeatasoinen sointi ei synny itsestään vaan vaatii tiukkaa harjoittelua tarkkojen ohjaajien työstämänä. 50 euron kannatusjäsenmaksulla paitsi tuet kuoroa saat myös yhden pääsylipun kuoron pitämään maksulliseen esiintymiseen. Lähetä sähköpostia osoitteeseen Kullervo-kuoro@outlook.com niin saat tilinumeron ja ohjeet miten varaat itsellesi pääsylipun.

Tähtäimessämme tällä hetkellä on päästä livetreenaaman parina pitkänä päivänä elokuun lopussa ja jatkaa siitä viikkotreenejä yhteisessä salissa.
Marraskuun kuudentena päivänä on iltamat Käpylän työväentalossa.

11.1.2020

Kullervo-kuoron 75-vuotisjuhlakonsertti
VOX HUMANA - IHMISEN ÄÄNELLÄ
Valkoinen sali, Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki
Tule juhlimaan kanssamme!

Eläydy kuoron mukana lastaan ikävöivän rekkakuskin ja rannalle pyöräilevien nuorten matkaan. Jaa kanssamme ilo luonnon pienistä ihmeistä ja huoli sen tulevaisuudesta. Kuule, mitä Lill Lindfors lauloi elokuvassa "Miestä ei voi raiskata". Koe lauluina rakkauden, kaipuun ja ihmisyyden monet kasvot. Tule ihastelemaan Heikki Valpolan säveliä Ilpo Tiihosen, Kirsi Kunnaksen, Eino Leinon ja monen muun taitajan runoihin.
Konserttilippujen ohella myynnissä illalliskortteja konsertin jälkeiseen illanviettoon, joissa vieraina mm Marko Ylönen, Matti Rantanen, Heidi Velamo, Tuija Rantalainen sekä Karkkilan viihdekuoro Heikki Valpolan johdolla.

Iltamat lauantaina 2.11. olivat jälleen täynnä musiikin, runon, laulun ja tanssin juhlaa!

Elokuu 2019: Narva
Elokuun 2019 alussa teimme harjoittelu- ja esiintymismatkan Narvaan. Tässä esiinnymme keskiaikapäivillä.