Kevätkonsertti

Maanantaina 16.5. laulamme Hakasalmen huvilassa keväisten treenien aikaansaannoksen. Teemassa näkyy vahvasti viime vuonna edesmenneiden runoilijoiden Ilpo Tiihosen sekä Kirsi Kunnaksen runot, ikioman Heikki Valpolamme sävellyksinä. Emme unohda Ukrainaakaan.

Pidämme kaksi konserttia, ensimmäinen alkaa klo 18 ja toinen kello 19.30.
Lippuja (20€) voi ostaa kuorolaisilta ja verkosta sekä mahdollisesti vielä ovelta - huom, vain käteismaksu tai Mobilepay mahdollinen.

5.12.2021 Itsenäisyyspäivän etkot

Kuorojen kierros on jo kahtena kesänä jäänyt viruksen tähden kiertämättä. Helsingin kaupunki järjestää ylimääräisen kuorojen kierroksen, "itsenäisyyspäivän etkot" sunnuntaina 5.12. Supistetulla Kullervo-kuorolla oli kolme esiintymistä: Malminkartanossa,  Kannelmäessä kauppakeskus Kaaressa ja illan päätteeksi Vanhan Ylioppilastalon portailla. Kylmää oli, mutta tulipahan koettua miten laulaminen kovassa pakkasessa (-17) onnistuu!

Lähtenemmä laulamahan!

Helsingin Vallilassa harjoitteleva Kullervo-kuoro on ahkeroinut tämän syksyn niin erillisin treenipäivin kuin jokamaanantaisin viikkoharjoituksin. Iloitsemme kun saimme syksyllä kuusi uutta laulajaa riveihimme!

Seuraava esiintymisemme tulee olemaan Helsingin kaupungin järjestämä kuorojen (ulkolaulu-) kierros sunnuntaina 5.12. Tästä lisää kunhan itse saamme tietää esiintymispaikat.

Seuraavan oman konsertin järjestämme helmikuussa, 5.2. iltamien muodossa, paikkana Käpylän työväentalo.

Ilpo Tiihonen muistoissamme

Kullervo-kuoro on esittänyt lukuisia Ilpo Tiihosen runoihin taiteellisen johtajamme Heikki Valpolan säveltämiä kuoroteoksia. Leif Laaksosen ottamassa kuvassa Ilpo itsekin on mukana kuoron 70-vuotisjuhlissa.
Muistamme äkillisesti menehtynyttä Ilpoa lämmöllä sekä kiitollisuudella ja otamme osaa omaisten suruun.

Liity Kullervo-kuoron kannatusjäseneksi! Kuoromme korkeatasoinen sointi ei synny itsestään vaan vaatii tiukkaa harjoittelua tarkkojen ohjaajien työstämänä. 50 euron kannatusjäsenmaksulla paitsi tuet kuoroa saat myös yhden pääsylipun kuoron pitämään maksulliseen esiintymiseen. Lähetä sähköpostia osoitteeseen Kullervo-kuoro@outlook.com niin saat tilinumeron ja ohjeet miten varaat itsellesi pääsylipun.

Tähtäimessämme tällä hetkellä on päästä livetreenaaman parina pitkänä päivänä elokuun lopussa ja jatkaa siitä viikkotreenejä yhteisessä salissa.
Marraskuun kuudentena päivänä on iltamat Käpylän työväentalossa.

11.1.2020

Kullervo-kuoron 75-vuotisjuhlakonsertti
VOX HUMANA - IHMISEN ÄÄNELLÄ
Valkoinen sali, Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki
Tule juhlimaan kanssamme!

Eläydy kuoron mukana lastaan ikävöivän rekkakuskin ja rannalle pyöräilevien nuorten matkaan. Jaa kanssamme ilo luonnon pienistä ihmeistä ja huoli sen tulevaisuudesta. Kuule, mitä Lill Lindfors lauloi elokuvassa "Miestä ei voi raiskata". Koe lauluina rakkauden, kaipuun ja ihmisyyden monet kasvot. Tule ihastelemaan Heikki Valpolan säveliä Ilpo Tiihosen, Kirsi Kunnaksen, Eino Leinon ja monen muun taitajan runoihin.
Konserttilippujen ohella myynnissä illalliskortteja konsertin jälkeiseen illanviettoon, joissa vieraina mm Marko Ylönen, Matti Rantanen, Heidi Velamo, Tuija Rantalainen sekä Karkkilan viihdekuoro Heikki Valpolan johdolla.

Iltamat lauantaina 2.11. olivat jälleen täynnä musiikin, runon, laulun ja tanssin juhlaa!

Elokuu 2019: Narva
Elokuun 2019 alussa teimme harjoittelu- ja esiintymismatkan Narvaan. Tässä esiinnymme keskiaikapäivillä.